Kontor I Kolding

Minimumskrav for erhvervslejemål

På denne side finder du en liste over erhvervslejemål med kontor til leje i Kolding. Alle lever de op til minimumskravene for Fremtidens Kontor. Du kan klikke ind på de enkelte kontorlejemål for at få yderligere oplysninger.

Minimumskrav for erhvervslejemål med kontor til leje i Kolding:

  • Der skal være tale om flerbrugerhuse med kontorer af general høj standard
  • Til erhvervslejemålene skal være tilknyttet fælles kantine
  • Der skal være adgang til fælles møderum
  • Erhvervslejemålene indeholder en Facility Management aftale
  • Lejemålene er tilsluttet moderne IT infrastruktur
  • Ejendommene skal være opført eller renoveret efter år 2000.

Har du erhvervslejemål med kontorer til leje i Kolding, der lever op til ovenstående minimumskrav, som du ønsker at få vist på vores hjemmeside, hører vi gerne fra dig.

Find kontor til leje

Kontorer i Kolding

Herunder ses en liste over kontorlejemål i og omkring Kolding, som kan være interessante for din virksomhed. Her er enkelte billeder og korte beskrivelser af lokalerne. Hvis lokalerne falder i din smag kan du blot klikke på billedet for at få mere information. Generelt er kontorerne i Kolding præget af gode tilkørselsforhold og nem adgang til ekspeditører og logistik aftaler.

God lokale-jagt!

Velindrettede kontorlokaler ved indfaldsvej og tæt på motorvejen

Meget regulære kontorlokaler med en god rumfordeling og i meget fin stand. Lejemålet er indrettet med entré, storrumskontor, 4 separate kontorer, teknikrum samt køkken og toilet. Bygningen er præsentabel og moderne, og man kan parkere direkte foran lejemålet. Lejemålet ligger med kort afstand til indfaldsvej og motorvejsafkørsel i Koldings sydlige bydel.

Fleksible lejemål af kontor og produktion

Platinvej 8 har i mange år været domicil for SPX Flow Technology. Hele ejendommen kan lejes eller købes samlet. Der er også mulighed for at leje i forskellige arealer. Ejendommen omfatter i alt 2.900 kvm. veldisponerede kontorer og 7.000 kvm. gode og meget velfungerende produktionslokaler med traverskraner og/eller lager. Der er 6 og 7 meter til spær. Der er rigtig gode parkeringsforhold.

Kontorer i Kolding med mange muligheder

Vi er klar til at byde alle størrelser af virksomheder velkommen i vores 800m2 flotte og professionelle omgivelser med lav husleje og højt til loftet. Hos os bliver du en del af et økonomisk bevidst fællesskab, hvorfor der er også er deleøkonomi i alle vores kontorhoteller.

Arkitekttegnet kontorfællesskab tilbydes

Kontorfællesskabet er beliggende i en ejendom tegnet af den kendte arkitekt Ernst Petersen og opført år 1926/27 af kvalitetsmaterialer. Bygningen fremstår flot med gedigne murstensfacader, store palæagtige indgangs- og trappepartier, sprossevinduer og røde tegltage. Kontorfællesskabet tilbyder services såsom Internetopkobling med frit forbrug, Alarmsystem, Rengøring, Adgang til mødelokaler, Mulighed for egne parkeringspladser med skilte lige ved huset m.m.

Godt beliggende kontorlejemål

Regulære og centralt beliggende kontorlokaler i stueplan.Ejendommen, hvori lejemålet er beliggende, er en flot, markant og velbeliggende ejendom med en god og central placering i Kolding. Der er fra lejemålet kortafstand til gågade, havn, banegård, Koldinghus m.v.

Lejemålet fremstår pænt og moderne med mange anvendelsesmuligheder. Det består af 2 sammenhængende dele med en lille gårdhave mellem. Den forreste del er indrettet med receptionsområde og mindre cellekontorer. Den anden del er indrettet med mødelokale og personalefaciliteter.

Flotte og veldisponerede kontorlokaler i Kolding Midtby

Det ledige lejemål på 168 m² er beliggende tæt på Kolding Centrum, i en veldisponeret bolig- og erhvervsejendom. Lejemålet, som er beliggende ned ad Bredgade, med facade ud mod Bredgade, indeholder 1 forkontor samt 3 mindre kontorer endvidere er der depot, 2 toiletter og køkken.

Der er P-pladser tilknyttet lejemålet.