Kontor I Odense

Minimumskrav for erhvervslejemål

På denne side finder du en liste over erhvervslejemål med kontor til leje i Odense og omegn. Alle lever de op til minimumskravene for Fremtidens Kontor. Du kan klikke ind på de enkelte kontorlejemål for at få yderligere oplysninger.

Minimumskrav for erhvervslejemål med kontor til leje i Odense:

  • Der skal være tale om flerbrugerhuse med kontorer af general høj standard
  • Til erhvervslejemålene skal være tilknyttet fælles kantine
  • Der skal være adgang til fælles møderum
  • Erhvervslejemålene indeholder en Facility Management aftale
  • Lejemålene er tilsluttet moderne IT infrastruktur
  • Ejendommene skal være opført eller renoveret efter år 2000.

Har du erhvervslejemål med kontorer til leje i Odense, der lever op til ovenstående minimumskrav, som du ønsker at få vist på vores hjemmeside, hører vi gerne fra dig.

Find kontor til leje

Liste over kontorer i Odense

Herunder ses en liste over kontorlejemål i og omkring Odense by, som kan være interessante for din virksomhed. Her er enkelte billeder og korte beskrivelser af lokalerne. Hvis lokalerne falder i din smag kan du blot klikke på billedet for at få mere information. God jagt!

Kontor på Havnegade

Flot og velrenoveret kontorlejemål i en spændende ejendom med meget markant og synlig placering ud mod Havnegade / Helsingborggade og tæt på Odins Bro forbindelsen.

Ejendommen er velevedligeholdt og fremtræder med nymalet facade med sprossede vinduer, nyt tagpaptag og ovenlysvindue. Lejemålet som generelt fremstår lyst og venligt med lyse parketgulve, lyse vægge og lofter indeholder i stueplan: Indgangsparti som deles med nabolejer, stort åbent kontormiljø med adgang til stort køkken og toiletter med bad.

Coworking/kontorfællesskab i Kochsgade

Kontorpladser i Fyns største iværksættermiljø: Med en kontorplads i Coworking Odense, har man som lejer adgang til alle faciliteter, der skal til for at drive professionel virksomhed. Samtidig har man mulighed for, at kunne spare med ligesindede og dele viden samt netværk. Man bliver en del af Fyns største iværksættermiljø, i velindrettede lokaler i arkitektonisk stil, blandt andet med synlige spær og højt til loftet.

Kontor i Odense

Lejemålet som er indrettet i 2 etager, har ovenlysvinduer og har dürchsicht fra en del af 1. salen indeholder: Vindfang med direkte adgang til reception/ankomstområde med muligheder for indretning af loungemiljø eller alternativt til ekstra kontorpladser og åbent kontormiljø i området under dürchsicten fra 1. sal, 2 store kontorer med arbejdspladser samt 2 store kontorer/mødelokaler, mindre mødelokale, toiletter (herunder handicaptoilet med bad) samt print/kopi- og depotrum.

Lyst kontor med facade direkte mod rugårdsvej

Flot lejemål, med god beliggenhed på Rugårdsvej 8 , lige i hjertet af Odense og med kort afstand til Gågaden, banegården, det nye butikscenter osv. Rugårdsvej er en meget befærdet gade. Lejemålet er på 108m² og meget åbent med tilhørende adgang til toilet. Lejemålet er udstyret med 1 glaskontor. Facaden består af store flotte vinduer, som udover dejligt lysindfald giver god mulighed for bla. udstilling.

Kontorhotel til leje på Havnegade

Er du fotograf, tekstforfatter, designer, programmør eller bare kreativ, og savner du et sted hvor du kan arbejde ? Så kan du nu leje et skrivebord i et åbent kontorfælleskab. Et stykke ude af Odense Havn – på Havnegade 100 – ligger A.P. Møllers tidligere stålskibsværft fra 1918. Det er i skibsredderens smukke, gamle fabriksbygninger, du finder kontorfællesskabet som tilbyder kontorer, mødelokaler og fotostudier med højt til loftet.

Kontor i kontorfællesskab på Odense Havn

Kontorfællesskabet er beliggende i første række ud mod Odense Havn og kanal, som i dag er et spændende vækst- og udviklingsområde. Det er vores vision, at skabe nyt liv og nye arbejdspladser i denne havnebydel med Odenses mest attraktive beliggenhed. Kulturarvsstyrelsen har peget på en del af området, kaldet DOK 5000, som et af Danmarks bedst bevarede havnemiljøer fra industrialiseringsperioden.

Flotte kontorer på 1. sal i Odense SV

I Odenses mest attraktive erhvervsområde er der nu mulighed for at flytte ind i denne velbeliggende og særdeles velvedligeholdte ejendom på hjørnet af Hvidkærvej og Assensvej direkte ud til motorvej E20. Administrationsdelen entreres via et flot åbent atrium med højt til loftet og masser af naturligt lysindfald fra ovenlysvinduer og glasfacade. Kontoret i stuen har en god størrelse med tilknytning af mødefaciliteter.