Kontor I Århus

Hvad kan du finde på denne side?

På denne side finder du en liste over erhvervslejemål i Århus og det øvrige Jylland, der lever op til minimumskravene for Fremtidens Kontor. Du kan klikke ind på de enkelte lejemål for at få yderligere oplysninger.

Minimumskrav for erhvervslejemål:

  • Der skal være tale om flerebrugerhuse af general høj standard
  • Til erhvervslejemålene skal være tilknyttet fælles kantine
  • Der skal være adgang til fælles møderum
  • Erhvervslejemålene indeholder en Facility Management aftale
  • Lejemålene er tilsluttet moderne IT infrastruktur
  • Ejendommene skal være opført eller renoveret efter år 2000.

Har du erhvervslejemål i Århus, der lever op til ovenstående minimumskrav, som du ønsker at få vist på vores hjemmeside, hører vi gerne fra dig. 

Flere iværksætterhuse er begyndt at dukke op i og omkring Århus. Disse bygger ofte på et princip omkring kontorhotel, coworking, semiservicede kontorer eller lignende. På denne måde kan man få sparring på projekter og kundehåndtering, alt imens man nyder godt at hinanden selskab og en lavere husleje.

Find kontor til leje

Skejby Company Park

NCC Property Development har erhvervet en af de sidste ledige erhvervsarealer i Skejby i det nordlige Aarhus. Grunden er på i alt 48.000 kvm og kan bebygges med op til 24.000 kvm. erhvervs- / undervisningsbyggeri, Company House eller domicil. Grunden hvor den nye Company Park skal etableres er Tueager, beliggende mellem Skejby Sygehus og Vestas nye hovedkvarter.

For NCC har området i Skejby præcis de kvaliteter, som skal til for at skabe et attraktivt erhvervsområde. De 3 Company Houses NCC allerede har opført i Skejby, har et samlet areal på 20.000 kvm.

Fleksible lejemål – kontorhotel eller kontorfællesskab

Velbeliggende, præmieret kontorejendom tilbyder fleksible lejemål uden bindingsperiode – kontorhotel eller kontorfællesskab – fra 1-25 skriveborde.

Kontorejendom med eksisterende lejere: MTIC, Unisense A/S, Unisense Environment A/S, Chromaviso A/S og Officegruppen A/S. Areal: Op til 440 m2 ledigt kontorareal (brutto m2) Adgang til fællesarealer med møblerede mødelokaler og bemandet kantine. Kælder med fitness, bad og omklædning samt serverrum. Parkeringsplads lige ved døren.

Lille kontorlejemål

Lille kontorlejemål med 2 kontorer samt adgang til fælles køkken udlejes nu til kun kr. 4.000,- pr. md. inkl. drift. Der er også mulighed for at få 2 større kontorer til kr. 5.000,- pr. md.

Kontor i Company House Skejby

Velbeliggende i vækstområde for kontor- og undervisningsvirksomheder samt Aarhus Universitetshospital. God infrastruktur med beliggenhed tæt ved ringvejssystemet og motorvejen samt Aarhus Lufthavn, Mols-Linien og offentlige transportmidler, herunder Letbanen med stoppested i skel til ejendommen. Vederlagsfri parkering på fælles parkeringsareal med over 500 p-pladser. Flot bygning fra 2009 opført af NCC efter tegninger af arkitektfirmaet C.F. Møller. Lejemålet er indrettet med storrumskontor og enkelte cellekontorer/mødelokaler, herudover tekøkken, toiletter og garderobe. Attraktiv totaløkonomi – brugsret til til bl.a. fælles kantine, konference- og mødefaciliteter. Der afregnes kr. 590 pr. m² for fællesarealer i kælderen, i alt 40 m². Ejendommen er ejet af Danmarks største pensionsselskab, Pension Danmark Ejendomme.

Eksklusive lokaler med super beliggenhed

Bydelen Katrinebjerg i det nordvestlige Aarhus har fokus på informationsteknologi og innovation. It-byen rummer bl.a. Aarhus Universitets it-uddannelser og it-forskning, inkubator- og udviklingshuset INCUBA Science Park, en lang række it-virksomheder samt virksomheder med fokus på den nyeste it-viden og samarbejde mellem forskning og erhvervsliv.

Lejemålet er indrettet med et åbent kontorområde. Hertil kommer et åbent trinettekøkken og to toiletter. I kælderen vil det være muligt at leje et stort gitterrum, og her er desuden adgang til yderligere to toiletter og et bad. Lejemålet er udstyret med ventilationsanlæg.

Det perfekte lejemål for virksomheden, der søger eksklusive lokaler med gode faciliteter og super beliggenhed.

Kontorfællesskab på Møllegade

Kontorfælleskabet  har bedste beliggenhed i Århus C og meget høj standard. Vi består af 16 spændende og forskelligartede virksomheder. Bygningen er et gammelt pakhus, som er gennemrenoveret med fritlagte bjælker, glaskontorer og højt til loftet. Alt fremstår i særdeles god stand. Vi har alle fornødne faciliteter inkl. fælles køkken/kantine. Kontoret er beliggende særdeles centralt i Århus C med 50 m til park og 200 meter til åen og dens cafeer. Lige ved døren findes kaffebarer, restauranter, og alt det man forbinder med centrum af Århus. Alligevel giver den lille sidegade, Møllegade, fred og ro til at arbejdet.

AARHUS STÆRKESTE IVÆRKSÆTTERHUS!

Aarhus’ stærkeste iværksættermiljø med havudsigt.

Vi er en iværksætterbevægelse som er skabt nedefra af passionerede iværksættere, kreative ildsjæle og har manifesteret sig som det centrale co-working space i hjertet af Aarhus.

Netværk, vækst og synergi.

Kontorplads i fællesskab på i Højberg

Tidligere Holme Vandværk, nu 1.600 m2 totalmoderniseret/nybygget Medie-kontorhus med foto- lyd- og TV-studie. Grunden er indhegnet med el-skydeport, fri parkering, fælles adgangssikring, alarm, 100 Mbit fiber, elevator, fælles have, fredagsbar m.m. Kontorfællesskab alt inkl. – møbleret med hævebord/kontorstol m.m. pr. plads kr. 1.500,00 – 1.753,91/mdr. 3 første mdr. kr. 1.000,-/mdr. – 4 pladser ledige.

Flotte kontorer i Viby

Lejemålet er beliggende med facade til Gunnar Clausens Vej, mellem Chr. X´s Vej og Skanderborgvej. Der er ca. 7 km til Aarhus C og kort afstand til E45 via Genvejen.

Lejemålet entreres fra parkeringsområdet via præsentabelt indgangsparti / foyér med adgang til lejemålet via trappeløb til 1. sal.

Kontorerne på fremstår præsentable, hovedsageligt indrettet som storrumskontorer med dertilhørende mindre kontorer, mødelokaler, køkken og toiletforhold. Kontorerne har tæppebelagte gulve, hvidmalede vægge og lyse lofter.

Der er ved lejemålet gode parkeringsmuligheder, nærmere anvist af udlejer.