Kategorier
Uncategorized

Kreative måder at vælge kontorlejemål på

Som virksomhed er dit kontorlejemål en af de vigtige beslutninger, der skal træffes. Det gælder både for nystartede virksomheder, der leder efter deres første lokaler til arbejdspladsen, og for etablerede virksomheder, der leder efter nye lokaler. Hvor man før i tiden så en relativt ensartet måde at skaffe kontorlejemål, er der i dag mange forskellige muligheder for at finde kontorpladser. I dette indlæg ser vi nærmere på de mange måder, du kan være kreativ på i din beslutningsproces.

Start enkelt med en onlinesøgning

Et godt udgangspunkt for at beslutte dig for dit næste kontorlejemål er at starte med en hurtig søgning på en online søgeportal. Vores samarbejdspartner Lokalebasen.dk kan give dig et komplet overblik over alle kontorpladser i dit område. Dermed kan du hurtigt få en idé om dine muligheder og finde inspiration til dine kommende lokaler.

Overvej alternativer til traditionelle kontorlejemål

Traditionelle kontorlejemål giver din virksomhed mulighed for at leje en ejendom eller dele af en ejendom i enten en begrænset eller ubegrænset periode. Over tid er der kommet flere forskellige muligheder for at leje kontorpladser, og derfor er der nu også plads til at tænke mere kreativt, når du vælger, hvor din virksomheds nye arbejdsplads skal ligge.

I de seneste år er koncepter såsom kontorhoteller og kontorfællesskaber blevet stigende populære at benytte for mange forskellige virksomhedstyper. Begge disse kontortyper samler mange forskellige virksomheder under ét tag. Et kontorhotel giver din virksomhed et dedikeret areal, som passer til det antal arbejdspladser, du har behov for. Et kontorfællesskab skaber en større social interaktion mellem din virksomhed og de andre virksomheder, som er en del af fællesskabet.

Begge løsninger giver din virksomhed adgang til et større socialt og professionelt netværk, som kan give dig værdifulde relationer og sparringspartnere. Løsningerne er især egnede til nystartede og mindre virksomheder, som endnu ikke har etableret sig på markedet. Mange kommuner tilbyder også gode netværksmuligheder, f.eks. i Aarhus Kommune, hvor du kan tilmelde dig netværket ”sunde arbejdspladser”.

Overvej, hvordan kontorlejemålet passer til din virksomhed

Når du vælger dit kontorlejemål, bør du altid overveje, hvordan det passer til din virksomheds brand og image. Har du mange kundebesøg, er det mere relevant at finde mere præsentable kontorpladser med en flot indretning og design. Er der derimod mindre kundekontakt, kan du overveje at skære ned på udgifterne til kontorlokalerne og leje dig ind på et kontorhotel eller et kontorfællesskab.For mange virksomheder kan det også være relevant at benytte kontorlejemålet som en del af brandingen. Lejer du en charmerende ældre ejendom, kan du benytte det som en del af en brandingstrategi, som lægger vægt på tætte og loyale kunderelationer. Vær kreativ ved at tænke dit kontorlejemål ind i din overordnede virksomhedsstrategi.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *